kargo_bedava_bnn
FIRSAT ALIŞVERİŞ GÜNLERİ BAŞLIYOR!!!ERKEK BOT 599.00 TL'den Başlayan Fiyatlarla!!! KADIN GÜNLÜK AYAKKABILAR 399.00 TL'den başlayan fiyatlarla ◄                                                                    ►İŞ AYAKKABILARINDA %20 İNDİRİM!!! KREDİ KARTI TEK ÇEKİME VE HAVALE /EFT ÖDEMELERİNDE %10 İNDİRİM FIRSATI!!! ARALIK AYINA ÖZEL 250 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA!!!◄
Forelli Rahat Hakiki Deri Ayakkabı Siyah Erkek 47906

Forelli Rahat Hakiki Deri Ayakkabı Siyah Erkek 47906 (AKAM047906-Siyah)

Marka : Forelli
%20 İNDİRİM Anında İndirim
Sepette %20 İndirim ile

Şıklığı Ergonomiyle Buluşturan Memory Foam Tabanlı Modeller

Ayakkabı ve sandalet modellerinin dış taban kısımları, Memory Foam teknolojisiyle birleşerek rahatlığı ve konforu bir üst seviyeye çıkarır. Kauçuk, faylon, poliüretan, compact ve eva materyaline sahip dış tabanlar, saya ve iç taban bölgeleriyle anatomik uyumluluk gösterir.

Günlük Performansı Yüksek Konfora Dönüştüren Memory Foam Teknolojisi

Günlük yaşamın temposunda ve yürüyüş gibi rutin aktivitelerin sağlıklı bir sürece dönüşmesinde yüksek hassasiyet gösteren Forelli; tasarımlarda özellikle diz, bel, topuk, bilek, ayak tarağı ve burnu gibi bölgelerin rahatlığını ön planda tutar. Memory Foam teknolojisi sayesinde aradığınız konfora ulaşmanız mümkündür.

Gün Boyu Süren Konfor

Ayakkabının dış tabanında ıslak ve kaygan zeminlerde bile standardın çok üzerinde tutunma sağlayan Ventosa taban teknolojisi kullanılır. Böylece farklı zeminlerde kaymaz taban desteği ile rahat bir yürüyüş gerçekleştirebilirsiniz. İç kısımdaysa yarı Memory veya deri kaplamalı çıkarılabilir fuspete yer verilir. Tamamen nefes alabilen iç taban, AirSystem teknolojisinin daha verimli şekilde çalışmasını sağlar.

Bırakın Ayaklarınız Rahat Bir Nefes Alsın

Ayaklarınıza nefes aldıran yapıya sahip olan For Rahat teknolojisinde ve diğer ayakkabılarda gerçek deriye yer verilir. AirSystem ile üretilen ayakkabılarda kullanılan deri dahil tüm malzemeler Almanya merkezli laboratuvarlarda test edilir. Sağlıklı şekilde hava akışını engelleyen materyaller üretime dahil edilmez.

 

 

Cinsiyet
Erkek
Ürün Materyali
Hakiki Deri
Taban
Poliuretan
Renk
Siyah
Ayakkabı Kapanma Şekli
Evet
Mevsim Türü
Mevsimlik
Kullanım
Günlük Yürüyüş
Fermuar
Yok
Topuk Boyu
3,5 cm
PayTR_bnn2
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR